06-12291674

Tuinontwerp

Aan de basis van een goede tuin, staat een goed ontwerp.


Persoonlijk

Iedere tuin is anders, omdat iedere tuineigenaar anders is. Wij hebben dan ook geen eigen stijl in onze ontwerpen. De stijl van het ontwerp, is de stijl van de opdrachtgever. We proberen uw ideeën en wensen zo goed mogelijk in een ontwerp te vertalen, zodat u zichzelf goed voelt bij het eindresultaat.
 

Advies

Tijdens het ontwerpproces zullen wij u eerlijk adviseren over materiaalkeuze, indeling en werkwijze. Wij geven u misschien nieuwe ideeën en inzichten. 
 

Offerte

Bij het tuinontwerp hoort een offerte. Daarin staat, naast de aanneemsom, alles wat besproken is nog eens duidelijk uitgelegd en de gemaakte afspraken staan zwart op wit. U weet waar u aan toe bent.
 

Trots

Natuurlijk smaken verschillen, maar wij zullen nooit een tuinontwerp maken waar wij qua kwaliteit en duurzaamheid niet achter kunnen staan. Want wij willen straks samen met u trots kunnen zijn op uw tuin: uw tuin is ook een beetje onze tuin.

 

Neem contact op

Handgemaakte erfafscheiding Haastrecht

Unieke eyecatchers

Elke tuin zijn eigen 'ding'

Een tuin gemaakt door qualituin heeft vaak iets speciaals, bijzonder, opvallend, in het oog springend of misschien juist wel iets geks. Wij combineren creativiteit met durf en kennis en zorgen ervoor dat uw tuin een pronkstuk om uw woning of bedrijfspand is.

Neem contact op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
:
Betreft:
:
Qualituin  •  Steinsedijk 55A  •  2851 LC Haastrecht  •  06-12291674  •   info@qualituin.nl

Qualituin

Steinsedijk 55A
2851 LC Haastrecht
06-12291674
info@qualituin.nl

© 2010 - 2024 Qualituin | Realisatie: Vormekaar & De Goudse Wolf